De kantoorvisie van Paul van Dijk Advocaat is sterk pragmatisch. We zijn betrokken, kiezen voor persoonlijke aandacht en zijn oplossingsgericht. Wij staan direct voor u klaar en leveren snelle maar toch kwalitatief goede dienstverlening voor concurrerende tarieven. Wilt u meer weten over onze visie? We staan u graag te woord. Bel 050 - 314 21 42 of vul het contactformulier in.

Onze aanpak als uw advocaat

Ons doel is dat uw juridische probleem zo snel en adequaat mogelijk wordt opgelost. Op het moment dat u wordt geconfronteerd met een (juridisch) probleem:

  • Zijn wij direct beschikbaar
  • Hebben wij persoonlijke aandacht voor u
  • Zoeken we naar een snelle en adequate oplossing
  • Regelen we alles op een nuchtere, praktische en veelzijdige manier
Paul van Dijk Advocaat in Groningen is van oordeel dat een advocaat zich financieel niet uit de markt moet prijzen. De advocaat behoort te letten op uw portemonnee. Neem de proef op de som en vergelijk onze tarieven met die van anderen.
Over ons

Mediation

Mocht blijken dat het voeren van een procedure niet de beste manier is om tot een oplossing te komen (bijvoorbeeld ter besparing van tijd en geld en/of om de relatie met de wederpartij in stand te houden), dan staan de mediators van Paul van Dijk Advocaat voor u klaar. Met behulp van een neutrale mediator kunnen beide partijen samen tot een acceptabele oplossing komen.