Paul van Dijk Advocaat in Groningen staat voor kwaliteit en een doortastende, snelle dienstverlening. We hebben een gedreven team met veel ervaring in de praktijk. Onze juristen en mediators zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, zoals begeleiding bij uw arbeidsconflict, hulp bij uw (echt)scheiding, ondersteuning bij uw bouwproblemen en advisering in uw onderneming.

Onze tarieven zijn gemiddeld 25% lager dan die van onze concurrenten. Als particulier kunnen we voor u gefinancierde rechtshulp aanvragen als uw inkomen niet toereikend is. Wij zullen deze mogelijkheid altijd eerst voor u bekijken. Wilt u meer weten over ons team van juristen en mediators? Neem dan vooral contact met ons op.

Gespecialiseerde rechtsgebieden

Paul van Dijk Advocaat in Groningen is werkzaam op de volgende rechtsgebieden:


U kunt bij ons dus terecht voor een veelvuldigheid aan juridische problemen.
Tarieven

Identificatieplicht

Op grond van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft) is Paul van Dijk Advocaat verplicht alle cliënten te identificeren. Voor rechtspersonen geldt dat er een origineel uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kopie van een geldig identiteitsbewijs van de rechtsgeldige vertegenwoordiger moet worden overgelegd. Van particulieren verlangen wij alleen een kopie van een geldig identiteitsbewijs.